Info PR: ? I: ? L: ? LD: ? I: ? Rank: ? Age: ? Tw: ? l: ? +1: ? whois Robo: ? Sitemap: ? Rank: ? Price: ? Density
?

Klik Di Sini Untuk Terus Membuat Tempahan

Big_teddy_bear

Kekurangan idea untuk membeli hadiah yang tersayang?
Kesukaran untuk mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah?
Susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah?


  • Harga MURAH! (Free Shipping)
  • High Quality Big Teddy Bear (Branded - Import dari Hong Kong)
  • Penghantaran PANTAS (Maksimum 3 hari)
  • Boleh semak status tempahan di website ini
  • Langkah yang sangat MUDAH untuk membuat tempahan (Friendly User)

Jika anda seorang perempuan:-

  • Berapakah saiz teddy bear paling besar yang ada dalam koleksi anda?
  • Pernahkah anda terfikir untuk memiliki teddy bear yang 2 kali ganda lebih besar dari anda?
  • Anda tidak perlu susah-susah untuk keluar dari rumah dan membelinya di luar sana. Sudah tentu susah untuk anda bawa balik rumah. Besar tu.....

Kepada Si Jejaka:-

  • Dah tak tau cara nak pujuk insan tersayang?
  • Inilah peluang untuk anda berikan hadiah yang paling istimewa kepada si dia.
  • Pasti membuatkan si dia terkejut bila sampai ke pintu rumahnya.
  • Sudah pasti si dia akan bertambah sayang kepada anda.
  • Ya! Inilah masanya!

Tak percaya? lihatlah video di bawah. Mungkin Big Teddy Bear boleh dijadikan hadiah untuk anda meluahkan perasaan sayang anda pada si gadis. Gadis-gadis amat menyukai Big Teddy Bear!

Kepada Ibu Bapa:-

  • Sudah kehabisan idea untuk memberikan hadiah Hari Jadi kepada anak kesayangan?
  • Berilah Big Teddy Bear ini sekarang. Pasti anak anda melompat gembira!

Gambar menunjukkan sebuah Big Teddy Bear yang telah dibeli oleh pelanggan kami untuk dijadikan sebagai hadiah cabutan bertuah baru-baru ini.
Woow!....lihatlah besarnya Big Teddy Bear ini sampai 4 orang kena angkat...!

***************************************************************************************

UPDATED 17/8/2014

TEMPAHAN DIBUKA SEPERTI BIASA...

Stok teddy bear kebanyakannya sudah ada... Jadi ada boleh terus buat tempahan seperti biasa ya...


Terima kasih.

~TERIMA KASIH KERANA TERUS MENYOKONG KAMI~

Ini adalah koleksi warna teddy bear yang kami bekalkan... Terbaik untuk anda..


Jadi, dah boleh buat tempahan cepat-cepat ya..

Jom jadi orang terawal untuk dapatkan teddy bear ini..

Mari beli sekarang sebelum terlambat!

--------------------------------------

Bigteddybear2u.com adalah satu2nya website yang menawarkan servis

menghantar teddy bear besar gedabak terus ke rumah anda..

Terima kasih atas sambutan hangat yang diberikan oleh anda semua...

Terima kasih yang tak terhingga atas sokongan yang telah ditunjukkan oleh anda semua...

Ikhlas,

Hafizi Zain

Owner

www.bigteddybear2u.com

013-6032855 (sms / Whatsapp sahaja)

P/s: Boleh buat tempahan walaupun jam 4.00pagi!!

****************************************************************************************

CARA MUDAH BUAT TEMPAHAN:-

1. Klik pada mana-mana gambar teddy bear di bawah ni.

2. Pilih Lokasi anda. (klik jer..)

3. Pilih Saiz Teddy Bear anda.

4. Bank in / transfer wang ke mana-mana akaun yang disediakan.

5. Isikan maklumat penghantaran.

6. Submit order dan siap~!!

****************************************************************************************

Kami memberikan anda harga yang lebih murah dari mana-mana tempat.

Berikut ialah senarai harga kami:

STOK YANG ADA UNTUK 1.0 METER

CREAM: 16 2 unit sahaja lagi 10 unit sahaja lagi

LIGHT BROWN: 15 15 unit sahaja lagi

DARK BROWN: 15 13 unit sahaja lagi

(AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA)

STOK YANG ADA UNTUK 1.2 METER

CREAM: 40 pcs 14 unit lagi

LIGHT BROWN: 70 pcs 30 unit lagi

DARK BROWN: 40 pcs 10 unit sahaja lagi

PINK: 10 unit sahaja lagi

(AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA)


STOK YANG ADA UNTUK 1.6 METER

PUTIH: 40 15 unit sahaja lagi

LIGHT BROWN: 50 13 unit sahaja lagi

DARK BROWN: 40 12 unit sahaja lagi

(AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA)

STOK YANG ADA UNTUK 2.0 METER

PUTIH: 10 4 unit sahaja lagi 3 unit sahaja lagi

LIGHT BROWN: 15 2 unit sahaja lagi 5 unit sahaja lagi

DARK BROWN: 10 2 unit sahaja lagi 3 unit sahaja lagi

(AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA)

NOTA: Untuk Beli Yang Saiz 2meter, pilih di bahagian 1.6m dan tulis kat "Notify" macam ni:-

[ Saya nak beli 2.0meter warna _________ ]

STOK YANG ADA UNTUK 3.0 METER

PUTIH: 2 unit sahaja lagi 3 unit sahaja lagi

LIGHT BROWN: 4 unit sahaja lagi 5 unit sahaja lagi

DARK BROWN: 3 unit sahaja lagi 3 unit sahaja lagi

(AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA)

Berikut ialah 3 warna pilihan

Big Teddy Bear.
(Pastikan Anda meletakkan warna yang anda mahukan di ruangan "Notify" di borang tempahan)

NOTA PENTING:-

1. Sekiranya anda tidak memberitahu warna teddy bear yang anda mahukan, pihak kami akan memilih warna 'Light Brown' sebagai warna pilihan. Sekiranya warna light brown dah habis, kami akan hantarkan warna apa sahaja yang ada stok.

2. Ruangan NAMA, ALAMAT DAN NO.HP tu anda letakkan penerima yang punye. Ruangan EMAIL sahaja anda letakkan anda yang punya... Sila double check details semua ya.. Kalau anda salah taip, anda sendiri yang tanggung.

Harap Maklum.

3. Harus diingatkan pihak Kangaroo Courier tak dapat buat penghantaran ke kawasan pedalaman. Jadi, sekiranya alamat penerima berada di kawasan pedalaman, sila beritahu saya supaya senang untuk saya terus pos guna Pos Malaysia. Bagitau saja di ruangan 'Notify'. Sekiranya pos ke Sabah dan Sarawak, kami akan gunakan Pos Malaysia (Parcel) dan mengambil masa sekurang-kurangnya 4-7hari bekerja. Harap maklum.

Dulu saya pernah nak beli teddy bear yang besar di shopping mall tetapi terpaksa batalkan hasrat tersebut disebabkan dua perkara. Pertama, macam mana nak angkat teddy bear yang 2 kali ganda lebih besar ke kenderaan? Kedua, alamak... rupanya ramai pulak yang memerhatikan seorang jejaka sedang melihat-lihat teddy bear oh! Saya percaya bahawa anda juga mungkin menghadapi masalah yang sama.

Kini tidak perlu risau lagi kerana Bigteddybear2u.com dapat menyelesaikan masalah kita semua! Dengan beberapa klik sahaja, teddy yang besar tersebut akan sampai di depan pintu rumah dalam masa kurang 3 hari.

Terima kasih BigTeddybear2u.com!

adly
Adly a.k.a Labanon,
www.AdlyMukhtar.com

Dulu saya teringin sangat nak beli teddy bear besar ni sebagai hadiah kepada kawan-kawan dan ahli keluarga.Tapi setiap kali beli, mesti beli yang kecil sahaja sebab yang kecil mudah untuk dibalut sebagai hadiah. Kalau yang besar susah pula nak dibalut dan dibawa. Silap-silap saya kena hadiahkan sekali trolly untuk bawa teddy bear besar itu.

Tapi di BigTeddyBear2u.com saya tak perlu lagi risau nak beli teddy bear besar untuk dijadikan hadiah. Order sahaja online, dan saya boleh meminta bigteddybear2u menghantarnya ke pintu orang yang saya tujukan.

Mesti seronok melihat kawan-kawan atau ahli keluarga anda terkejut dengan hadiah Teddy Bear yang besar di pintu rumah mereka. Best kan!

Terima kasih BigTeddybear2u.com!


Nurulhayati a.k.a Luvleey,
www.Luvleey.com

Seperti yang kami katakan, harga Big Teddy Bear kami adalah harga yang termurah di pasaran. Jangan hairan jika hanya tinggal beberapa unit sahaja lagi sebelum harga dinaikkan ke harga asal.

Jangan tunggu lagi, tempahlah sekarang dan berikan orang yang tersayang 'a big surprise' !

NOTA PENTING: Kami tidak teragak-agak untuk menaikkan harga Big Teddy Bear setelah stok untuk batch pertama ini sudah habis dijual.

DAPATKAN MAKLUMAT TENTANG PROMOSI TERBARU KAMI LEBIH AWAL!!

Kami akan melakukan promosi terbaru secara tiba-tiba.. Sila isikan nama dan email di bawah ini

untuk menerima promosi terbaru dari kami.

Anda pasti tidak menyesal~!! Isi sekarang kotak di bawah ni..

Nama Ringkas
Email Anda

Anda tidak perlu ragu-ragu untuk membuat pembelian dengan kami kerana kami merupakan pembekal teddy bear secara online yang sah dan boleh dipercayai. Anda boleh lihat bukti yang kami terima dari pelanggan kami ini:-

(Sila KLIK pada gambar untuk besarkannya)

MAKLUMBALAS 1

MAKLUMBALAS 2

Sertai Affiliate $$

© 2014 Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini. Powered by Mininiaga